Συστατικά
- 4 κομμάτια φέτα 6Χ6Χ1 εκ. περίπου
- 4 φύλλα κρούστας
- λάδι για τηγάνισμα
- 2 κ.σ. σουσάμι καβουρδισμένο
- 4 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. ξύδι
Οδηγίες
- Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Βάζετε από 2 μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα. Δίπλώνετε σα φάκελο και το αφήνετε να περιμένει.
- Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κ.σ. νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.
- Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
- Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.
- Περιχύνετε με 1½ κ.σ. σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.
Διαβάστε περισότερο: Φέτα τυλιχτή με σάλτσα μελιού http://www.sintagespareas.gr/sintages/feta-tilixti-me-saltsa-meliou.html#ixzz1O2vrNNIo
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου