Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

ΜΠΙΣΚΟΤΑ "ΣΠΕΚΟΛΟΟΥΣ"

ΥΛΙΚΑ:
500γρ αλεύρι, 250γρ. ζάχαρη καστανή, 250γρ.μέλι,2 αυγά, 50γρ. βούτυρο,10γρ.σόδα σκόνη,6 σταγόνες γλυκάνισο ή κανέλα

Ανακατεύεται καλά τα υλικά, αδειάζεται το μείγμα σε χαμηλό ταψί στρωμένο με βουτυρωμένη λαδόκολλα και ψήνεται σε ζεστό φούρνο (225βαμούς) για 45-60 λεπτά.Τα πρώτα 20 λεπτά,δεν πρέπει να ανοίξετε το φούρνο. Ελέγξτε αν ψήθηκε με μία βελόνα.


Αυτά τα πολύ γνωστά στις βρυξέλες μπισκότα παραδοσιακά φτιάχνονται με μέλι, αλλά σήμερα λίγοι το χρησιμοποιούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου