Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣΤΕΛΙ


Παστέλι με μέλι

 ΜΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
500γρ. μέλι
500γρ. σουσάμι

Εκτέλεση
Καβουρδίζουμε το σουσάμι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδίσει. Σε μία κατσαρόλα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το μέλι για περίπου 10 λεπτά χωρίς να το ανακατεύουμε. Στη συνέχεια κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα στο σουσάμι ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και το απλώνουμε μέχρι να κρυώσει λίγο. Το κόβουμε σε ότι σχήματα θέλουμε και το αφήνουμε για 2 περίπου ώρες μέχρι να κρυώσει τελείως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου