Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΥΨΕΛΕΣ


Eπειδή όπως διαπιστώσαμε ο Κος Ζαφειρόπουλος είτε άλλαξε nick name παρακουλούθησης , είτε αποσύρθηκε απο το blog μας είναι απαραίτητη η επικοινωνία του μαζί μας εντός 2 ημερών σε διαφορετική περίπτωση ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί χωρίς πλέον την δική του συμμετοχή. Σας ζητάμε συγνώμη για αυτήν την παράληψη διαστάυρωσης για μια ακόμα φορά πρίν την κλήρωση των nickname με τα email που μας είχαν αποσταλεί, ελπίζουμε στην κατανόησή σας, Ευχαριστούμε πολύ!

9/1/12 Δευτέρα
Σχετικά με την παραπάνω ανάρτηση ο Κος Ζαφειρόπουλος επικοινώνησε μαζί μας για την διευθέτηση του προβλήματος που υπήρξε. Έτσι λοιπόν ούτε nick είχε αλλάξει αλλά ούτε αποχώρησε απο το blog, απλά  είχε γραφτεί σαν ανώνυμο  μέλος του blog κατα λάθος. Δείτε και τα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης.
Θα δημοσιευτεί βίντεο με την παράδοση του Δώρου του απο την Μelissoptisi.

Σύντομα θα έχουμε κι' άλλο διαγωνισμό για τους αναγνώστες μας! 

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας!Ευχαριστώ πολύ που κληρώθηκα και κέρδισα,σχετικά με το nickname,με συγχωρείτε,δεν ξέρω τί δεν έκανα σωστά....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...νομίζω κατάλαβα τί είχε συμβεί.Είχα εγγραφεί στο blog,αλλά δεν φαινόμουν παρά μόνο σαν ανώνυμος χρήστης.Το διόρθωσα.Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση,έχετε αντίρρηση ή μια δεύτερη σκέψη,με συγχωρείτε,δεν ήθελα να προκαλέσω κάποιο πρόβλημα,ας επαναληφθεί ο διαγωνισμός χωρίς τα στοιχεία μου.Και πάλι συγνώμη για την αναστάτωση...Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει θέμα, απο την στιγμή που υπήρξε λάθος και παρακουλουθούσατε to site το θέμα θεωρείται λήξαν. Συγχαρητήρια και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή