Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ

Μια ακόμα συνταγή για τους γαστρονόμους μας!

ΥΛΙΚΑ
  • 15 μεγάλες γαρίδες κομμένες κατα μήκος
  • 2 κουτ. σούπας μέλι
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι 
  • 20γρ βούτυρο
  • 1 κουτ. σούπας άνηθο
  • 1/2 λεμόνι κομένο σε πολύ λεπτές φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και το βούτυρο. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο, τον άνηθο , το θυμάρι, το λεμόνι και το μέλι. Ψήνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά και γαρνίρουμε με ρύζι και λαχανικά.

Μια αρκετά εύκολη συνταγή και πεντανόστιμη τουλάχιστον για μένα!
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου