Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί μου αναγνώστες μετά τον προηγούμενο διαγωνισμό, με έπαθλο τις τρεις μελισσοκομικές κυψέλες που πήγαν σε έναν νέο μελισσοκόμο τον Κο Ανδρέα Ζαφειρόπουλο από τον νομό Ηλείας,που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, σειρά έχει ένας καινούριος διαγωνισμός που αυτή την φορά έχει ως έπαθλο έναν μελιτοεξαγωγέα ανοξείδωτο τριών πλαισίων χειροκίνητο προσφορά
του του Κου  Νίκου Αθανασιάδη που είναι και ο χορηγός μας για αυτόν τον διαγωνισμό και της Μελισσόπτησης.
Οι όροι του διαγωνισμού για την συμμετοχή σας είναι οι ίδιοι με τον προηγούμενο διαγωνισμό και είναι οι παρακάτω:
  •   να εγγραφείτε ως αναγνώστες στο site της melissoptisis 
  •  να στείλετε ένα email: grbeekeeping@yahoo.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας με το παρατσούκλι που παρακολουθείτε το blog, το ον/μο σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
  • να μας στείλετε την άποψη σας για το blog της μελισσόπτησης και για κάτι πού θα θέλατε να προστεθεί ή να αφαιρεθεί από το blog ή για κάτι που θεωρείτε ότι χρειάζεται κατά την γνώμη σας να έχει ένα μελισσοκομικό blog.Την αποστολή των απόψεών σας μπορείτε να την κάνετε μέσω της φόρμα επικοινωνίας ή στο email μας grbeekeeping@yahoo.gr .
Συμμετοχές στον διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές μέχρι 16/4/2012 και η κλήρωση θα γίνει στις 21 ή στις    22/4/2012 


Στον προηγούμενο διαγωνισμό μίλαγα για τις δύσκολες ώρες που περνάμε οι μελισσοκόμοι και όλη η κοινωνία μας με τα ανελέητα χτυπήματα που δεχόμαστε από το "κράτος μας" που υποτίθεται πως πρέπει να μας προστατεύει και να νοιάζεται για μας (τουλάχιστον κατά το σύνταγμα). Δυστυχώς το σχέδιο εξόντωσης μας είναι προδιαγεγραμμένο και δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από όλους αυτούς που μας κυβερνάνε!!! Έτσι προτρέπω όλους εμάς να γίνουμε μια γροθιά και να σκύψουμε πάνω απο το πρόβλημα των συναδέλφων μας, των συμπολιτών μας και όλων όσων μας έχουν ανάγκη.
Από την άλλη συγχαίρω και ευχαριστώ όλους αυτούς που δίνουν το λαμπρό παράδειγμα της προσφοράς(http://www.kipselilambrou.gr/,  http://www.melissoefodia.gr) με το να δίνουν το εμπόρευμά τους για να βοηθήσουν και αυτοί όπως μπορούνε στην οικονομική κατάσταση που μας έχουν ρίξει οι ιθύνοντες της μελισσοκομίας και της κοινωνίας μας! 
Η διαδικασία του διαγωνισμού και η κλήρωση θα είναι όπως και στους προηγούμενους διαγωνισμούς αδιάβλητη και θα συνοδεύεται με αναρτήσεις και video της κλήρωσης και της παράδοσης στον νικητή του διαγωνισμού μας.
Καλή επιτυχία σε όσους θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό!!

9 σχόλια:

  1. Καλησπέρα. O διαγωνισμός αναρτήθηκε και προβάλλεται στο KERDISETO http://kerdiseto.blogspot.com και στη σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/KERDISETO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας ευχαριστούμε για την ευγενική σας κίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρεται!!! Ο διαγωνισμός αναρτήθηκε και προβάλλεται στο http://winiteasy.blogspot.com/2012/03/blog-post_5996.html και στην σελίδα στο facebook Win It Easy - Κέρδισέ Το Εύκολα. Θερμές Ευχές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ SITE ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ .ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aναρτήστε και χρήσεις των προϊόντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Blue titanium cerakote for sale - The Technology Museum
    Description. The blue titanium ffxiv titanium nugget cerakote for titanium headers sale. The blue titanium cerakote for sale. Blue titanium max trimmer titanium titanium paint color cerakote for sale. Blue titanium smith titanium cerakote for sale. Blue titanium cerakote for sale. Blue

    ΑπάντησηΔιαγραφή