Μια ακόμα συνταγή για τους γαστρονόμους μας!
ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ
- 15 μεγάλες γαρίδες κομμένες κατα μήκος
- 2 κουτ. σούπας μέλι
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
- 20γρ βούτυρο
- 1 κουτ. σούπας άνηθο
- 1/2 λεμόνι κομένο σε πολύ λεπτές φέτες
Ζεσταίνουμε το αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και το βούτυρο. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο, τον άνηθο , το θυμάρι, το λεμόνι και το μέλι. Ψήνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά και γαρνίρουμε με ρύζι και λαχανικά.
Μια αρκετά εύκολη συνταγή και πεντανόστιμη τουλάχιστον για μένα!
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου